Camping


Välkomna till vår camping omgiven av hav, skog och berg strax norr om Oskarshamns centrum. 


Vi är en mindre och mysig camping som sätter fokus på att just du ska trivas hos oss. Vår anläggning består av ett servicehus med toaletter och duschar Här finns även ett handikappbadrum, ett diskutrymme och ett mindre allrum med kök.

Hos oss finns något för alla. Hyr en kajak eller paddelbräda (SUP) och paddla ut till en ö. Spela en runda bangolf. Boka några banor på äventyrsbanan och testa er samarbetsförmåga. Ta ett dopp.

Ta med familjen på en mysig promenad till Fallebo gård och upptäck barnasinnet. Gå den vackra strandpromenaden in till centrum. Ta en glass. Ta en träningsrunda i motionsspåren till fots eller med cykel och nyttja utomhusgymmet. Ta ett besök på restaurangen och njut av god mat och dryck. Ta ett kvällsdopp. Sov gott! Vakna! Repetera!

Kan du inte få nog? Vi erbjuder säsongsplatser från 1 maj till sista september. Intresserad?
Hör av dig till oss för


HAVSLÄTTSSTRANDBadplatsen ägs och drivs av Oskarshamn kommun och erbjuder härliga bad både för barn, ungdomar och vuxna. Självklart finns både hopptorn och en ramp ner. 2024 hoppas vi även att den nya bryggan som kommunen ska bygga (ersätta befintliga) står färdig och att vi då även kan erbjuda en flytbrygga med hopptorn lite längre ut för ungdomar...

Badplatsen

Havskajak

Utegym