Bra att veta


Här är det vanligaste frågar från våra gäster:

In- och utcheckningsregler

Check in sker normalt kl 15:00 om inget annat har överenskommit. Hör av dig i god tid om du behöver checka in tidigare så får vi se om platsen/stugan är ledig.

Camptrac-kort för passage till servicebyggnaden, toaletter och dusch hämtas ut i receptionen. I samband med utlämning av korten genomförs även betalning om så inte har skett via nätet. OBS! Vi tar endast emot kort eller swish.

Check ut är normalt alltid senast kl 12:00. Camptrac-kort återlämnas till receptionen eller i brevlådan utanför.

Har ni hyrt en stuga och inte beställt städning så ska stugan ha hunnit besiktas av oss före ni lämnar, checkar ut. Utebliven städning kommer att faktureras er. Se våra villkor. 


Drop-in/Ej bokat i förväg

Enklast och smidigast för både er och oss är självklart om ni har bokat en plats hos oss. Vi vet dock att ibland hinns det inte eller att man chansar och åker till oss. I den mån det är möjligt kommer vi alltid att göra vårt yttersta för att ni ska kunna stå hos oss. Kommer ni till oss utanför våra normala öppettider för receptionen ber vi er att ringa 0491-75000 för att vi ska kunna hjälpa er. Det är ej tillåtet att utan kontakt med oss åka in på området/campingen och campa oavsett om det gäller tält, husvagn eller husbil.


Duschar

Vi tar inget extra betalt för att ni duschar hos oss och då antalet är begränsat hoppas vi att ni hjälps åt så alla som har behov kan ta sig en dusch. Vi hjälps även åt att gemensamt spara på vårt vatten. TACK! 

Tvättstuga

Tvättstugan ligger i servicebyggnaden. Där finns en diskho, en tvättmaskin och torktumlare. Säg till i receptionen så bokar vi er och ni får låna nyckeln. Tvättmedel ingår inte. 


Infart och trafik 

Bommen är öppen under hela campingsäsongen och vi ber er att undvika köra på området mellan kl 22:00-06:00. Högsta tillåtna fart är 10 km/h men vi rekommenderar samtliga att köra i gångfart.

Ordningsregler

Våra ordningsregler finns uppsatta både vid receptionen och vid servicebyggnaden. Bryter ni mot dessa har vi rätt i yttersta fall avvisa er från området och ni kan även bli skadeståndsskyldiga vid förstörelse. Våra regler är varken svåra att följa eller missförstå. Grundtesen är; Var mot andra som du själv önskar bli behandlad. 

Hundar

Hundar får vara hos oss och behöver vara kopplade på området. 2 st av våra stugor är även tillåtna att ha hund med sig. Givetvis plockar ni upp efter er hund och slänger påsen i de kärl som finns runt om på området/badplatsen. 

Rökning

All rökning i och kring våra stugor, servicebyggnaden, receptionen och logen är förbjudet. Håll avstånd och ta hand om aska och fimpar.

Grillning

Grillning är tillåtet om inget annat har meddelats av myndigheter. Grillning är ej tillåtet direkt på marken eller i så kallade engångsgrillar. Aska och kolrester får endast slängas i våra särskilda kärl.

FÖRSTA HJÄLPEN +

Plåster, förband m.m. finns i både receptionen och köket i servicebyggnaden.

Brandskydd:
Ert bästa brandskydd för att rädda liv är en fungerande brandvarnare. Hyr ni en stuga av oss ansvarar för att en sådan finns.

För att förhindra att en okontrollerad spridning sker mellan de utrymmen där människor sover så ska avstånd mellan husvagn och husbil vara minst 4 meter.

Handbrandsläckare finns utplacerade i särskilda skåp på området samt i kök och reception. Vänligen notera var er närmaste finns samt se till att själva ha en fungerande i er husbil/husvagn.

Servicehus

Här finner du allt du behöver för att få ett bekvämt boende. Hör gärna av dig om du har frågor eller saknar något, så hjälper vi till att lös a det!