Sommarens aktiviteter


AKTIVITETER

Scaniamilen
25 maj 2019 pågår Scaniamilen hos oss ute i Havslätt. Scaniamilen är ett lopp som arrangeras av Scania och har sin start och målgång inne på Havslättsområdet. Det kommer innebära begränsad framkomlighet både in och ut till campingen men också inne på campingområdet. Vi rekommenderar incheckning efter klockan 13!
Vill du vara med och delta? Besök Scanias hemsida för att anmäla dig och ta del av mer information.

Midsommar
21 juni är ni välkommen att fira midsommar med oss på Havslätts Camping! Tillsammans med Havslätts Strandbistro kommer vi på Havslätts Camping anordna midsommarfirande. Under förmiddagen kommer ni ha möjlighet att gå tipspromenad och tävla om fina priser. Strandbistron kommer sedan servera en underbart god midsommarbuffé. Vi kommer tillsammans att klä stången vid klockan 12:30 och midsommardansen drar igång klockan 13 till livemusik. Det kommer att bli en underbar midsommarafton och vi på Havslätts Camping och Havslätts Strandbistro hoppas att ni vill fira tillsammans med oss!

Volleyboll
Volleybollplanen är öppen under hela säsongen och kan bokas i receptionen eller genom att ringa oss. Boll finns att låna i receptionen.
Minigolf

Minigolf finns också på campingen. Havslätts strandbistro hyr ut klubbor och bollar till vår minigolfbana som ligger precis vid vattnet.