Välkommen till Havslätts Camping!


HAVSLÄTT CAMPING HAR STÄNGT FÖR SÄSONGEN

Havslätts camping erbjuder havsnära camping för husbilar, husvagnar, samt stugor, och ligger precis vid vattnet med en fin sandstrand och utsikt över nationalparken Blå Jungfrun. Campingen kännetecknas också av god tillgång till natur och friluftsliv och ligger samtidigt bara ett stenkast från Oskarshamns centrum.

Vi är anslutna till SCR, vilket betyder att du kan köpa ett campingkort hos oss. Campingkortet kan köpas på
camping.se eller på campingplatser anslutna till SCR för 199 kr.

Välkomna till oss på Havslätts Camping!

Tävlingen är avslutad och tilldelad till WRS Holding AB. Övertagandet beräknas ske i början på 2023.
Markanvisningstävling Havslätt 1 med möjlighet att arrendera Havslätts camping
(ansökningsperioden är stängd)
Är du en kreativ entreprenör som vill köpa och driva restaurang och camping på en plats som erbjuder allt från fantastisk skärgård till djupa vackra skogar. Nu har du chansen!

Oskarshamns kommun säljer fastigheten Havslätt 1 med byggnad som i dagsläget inrymmer restaurang och reception. Fastigheten är belägen vid havet endast 3 kilometer norr om Oskarshamns centrum. Området är ett besöksmål som är viktigt för turismen och därmed är Oskarshamns kommun måna om att hitta en intressent som vill köpa och driva restaurang eller liknande. Möjlighet finns också att arrendera campingen som uppskattas av både kommuninvånare och turister och som ligger intill fastigheten. Anläggningens kvalitet, atmosfär och service ska ha en attraktionskraft som är positiv för Oskarshamn.

Vi hoppas att du är nyfiken. Varmt välkommen till markanvisningstävlingen av Havslätt 1 med möjlighet att arrendera Havslätts camping.